TrustBGE

Ce construim

 

  Societatea noastra are peste 8 ani de experienta , perioada in care am realizat peste 120 de constructii case, cladiri de birouri, pensiuni si blocuri de locuit. Personalul nostru este dedicat in realizarea lucrarilor de calitate in cel mai scurt timp posibil la cel mai atractiv raport pret/calitate. Pentru a satisface toate exigentele si dorintele cand vine vorba de executia lucrarilor de constructii, ne-am decis sa venim in intampinarea doleantelor clientilor nostri cu urmatoarele propuneri de sisteme constructive: Sistemul de constructie clasic si Sistemul de constructie AMVIC. Pe langa aceste propuneri putem realiza o multitudine de alte tipuri de constructii cum ar fi stucturi din beton, structuri metalice, structuri din lemn sau structuri hibrid prin combinarea celor mai sus mentionate.
armatura
beton

 

 

 


 

Sistemul de constructie clasic este un sistem bine cunoscut in Romania fiind compus din structuri de beton (cadre) si zidariu caramida2portante sau neportante realizate din caramida sau bca.

Acest sistem combina rezistenta si flexibilitatea cadrelor din beton armat cu simplitatea realizarii zidariilor

din caramida sau bca. Termoizolatia este asigurata atat de calitatile termoizolante a materilelor folosite, caramida cu goluri sau bca-ul, cat si a sistemului de termoizolatie compus dintr-un strat de polistiren aplicat pe suprafata peretilor exteriori.

 Avantajele sistemului:

- simplitatea si pret: datorita utilizarii sale pe scara larga materialele necesare executiei au evoluat intr-un ritm alert dar constant si abundenta lor a dus la o scadere dramatica a pretului

  Pret: Din experienta noastra costurile pentru realizarea unei constructiipe sistem clasic se ridica undeva intre 140-200EUR/mp partea de structura si 390-470EUR/mp la finit. Preturile se calculeaza la suprafata desfasurata care include grosimea peretilor cat si eventualele terase sau balcoane. Pretul include costul materialelor, manoperei si a TVA-ului. La partea de structucaramida1ra se considera toate lucrarile si materialele necesare realizarii constructiei de la partea de fundare inclusiv pana la astereala inclusiv. La partea de finisaje preturile includ costul materialelor si a manoperei necesare executarii si montarii , invelitorii ,  tamplariei , finisajelor exterioare si interioare, instalatii electrice, sanitare si de incalzire (inclusiv centrala, calorifere sau incalzirea prin pardoseala dupa caz), gresia, faianta, parchetul , tapetul daca este cazul si a corpurilor de baie.

 

 


 

a1   Sistemul de constructie AMVIC este un sistem de cofraje termoizolante care are ca scop formarea peretilor din beton, de tip monolit. Este alcatuit din doua panouri de polistiren expandat, unite cu bride de plastic dur incastrate.

Sistemul combina izolatia termica efectiva a polistirenului expandat (EPS) cu avantajele unui peret monolitic de beton armat. Polistirenul expandat are un agent incorporat ignifug cu efect intarziat si este produs la o densitate de cca. 24 kg/mc.

Cand este turnat betonul, sistemul de constructie AMVIC ofera un perete monolitic de beton cu grosimea de 15 cm, 20 cm, rezistenta la foc minim 90 minute, o izolare fonica de 50 db, respectiv 65 db.

Sistemul este alcatuit din cofraje de tip neopor (de culoare gri inchis) care au o valoare a transferului termic de 0.22 W/mpK.

Cofrajele de tip neopor sunt forme drepte, forme de colt pentru unghi de 90 grade stanga–dreapta, respectiv pentru unghiuri de 45 grade stanga–dreapta.

Bridele de plastic dur incastrate, pozitionate pe axa cofrajului, la 152mm una de alta, au 7 deschideri de sprijin pentru armatura, din care trei pot sa primeasca bare orizontale de pana la Ø16. Fiecare brida are o placa terminala stanga–dreapta tip talpa, unde realizam fixarea finisajelor interioare sau exterioare, care rezista la o forta de apasare de pana la 90 kg.

Blocul de colt cu unghi de 90 grade are un locas in care poate fi introdus un tub patrat de plastic, lemn sau metal cu dimensiunile de 2,5cm x 2,5cm (tija de colt) ce are ca scop fixarea mecanica a finisajelor.

Cofrajele au in varf, la baza si la marginea terminala un sistem de inchidere (tip nut si feder) pentru a asigura continuitatea peretilor si pentru preveni miscarea cofrajelor in timpul turnarii betonului si scurgerea betonului.

Avantajele sistemului:

– viteza de executie: simplitatea sistemului duce la o economie masiva de timp atat la partea de structura cat si la cea de instalatii si finisaje

– izolatia termica: dispunerea polistirenului de inalta densitate, atat la interior cat si la exterior, realizeaza o termoizolatie superioara reducand semnificativ cheltuielilor cu climatizarea cladirii

– izolatie fonica: duce la sporirera comfortului reducand zgomotul exterior cu peste 50db.a2

Pret: Din experienta noastra costurile pentru realizarea unei constructii pe cofraje termoizolante se ridica undeva intre 160-220EUR/mp partea de structura si 380-450EUR/mp la finit. Preturile se calculeaza la suprafata desfasurata care include grosimea peretilor cat si eventualele terase sau balcoane. Pretul include costul materialelor, manoperei si a TVA-ului. La partea de structura se considera toate lucrarile si materialele necesare realizarii constructiei de la partea de fundare inclusiv pana la astereala inclusiv. La partea de finisaje preturile includ pretul materialelor si a manoperei necesare executarii si montarii , a invelitorii ,  tamplariei , finisajelor exterioare si interioare, instalatii electrice, sanitare si de incalzire (inclusiv centrala, calorifere sau incalzire prin pardoseala dupa caz), gresie, faianta, parchet , tapet daca este cazul si a corpurilor de baie.